Tema presunuto z Projekty a nápady, se kterými potřebujeme pomoci
Ty jo!!! To se mi moc libí!!!
_ Hodne zajimavý je ten koncept “horizontálních” záložek, to je skvěle použitelné i v hledání a jinde…._
Dokazal bys mi to poslat i v HTML/CSS?
Tema presunuto z Projekty a nápady, se kterými potřebujeme pomoci
Ty jo!!! To se mi moc libí!!!
_ Hodne zajimavý je ten koncept “horizontálních” záložek, to je skvěle použitelné i v hledání a jinde…._
Dokazal bys mi to poslat i v HTML/CSS?
Dík! Jsem rád, že se líbí.
Možná bych dokázal i nakódovat, ale bolelo by to. Hodně.
Trochu me zdrzel velky pad serveru min tyden, ktery jsem resil az do utery , ale uz jsem na tom zacal delat. V tydnu ukazu
@rene.kostka: tak jsem zacal implementovat ty UX prvky na vice mistech. Zatim postupne. overovani
Neni to komplet, delam to postupne, ale neco uz videt je:
(funguje na kazdou osobu, kdyz pridas parametr beta=1)
Jinak “vertikalni tabs” jsem nasadil na hledani a na profil firmy
Paráda , už to začíná vypadat k světu! S hnidopišstvím ještě počkám - až to bude komplet
.
@rene.kostka Nemas nekde po ruce ty ruzne ikony, co jsi pouzil? (zalozky apod)? idealne SVG apod.
Všechno je z https://fontawesome.com/icons. Jsou tam i SVG.
Klíčová slova: calendar-check, university, history, bell, sitemap, list-alt, info-circle, caret-down, search, code, camera
@rene.kostka
koukni na https://www.hlidacstatu.cz/osoba/stepan-becvar a komentuj. Neni tam vse (treba hlidace musim udelat obecne), ale uz jsem se priblizil…
uz je to venku i “bez bety”
Tak už to sypu :
Prozatím vše takto narychlo a ještě si dovolím obecnou radu: U takto informacemi nabitých webů je lepší dodržovat zásadu, že pokud informace nemusí být nutně ihned na očích, tak je lepší ji skrýt a ukázat až takzvaně “on demand”. To jsou ty “info ikonky”, pop-upy, modaly nebo třeba i tlačítko “Načíst další”, pokud je třeba extrémně dlouhá tabulka.
Jo a ještě máš (asi zapomenutý) špatný title tady:
Je ještě potřeba nějaká pomoc s kódováním? Jestli ano, tak rád přidám ruku k dílu.